STORYBOOK OÜ: Teaduspõhine KREDIIDISKOOR- rahvusvaheliselt tunnustatud krediidijuhtimise instrument kõigi käsutuses! (VIDEO)

Inforegistri Krediidiskoor  on nüüdseks ka rahvusvaheliselt tunnustatud krediidijuhtimise instrument ja kasutusel juba mitmes välisriigi krediidikindlustuse kontsernis. Krediidiskoor  on välja töötatud koostöös Tarkvara Tehnoloogia Arenduskeskuse  ja Tartu Ülikooli andmeteaduritega. Mudeli arendamisel on kasutatud masinõppe meetodeid, mis hõlmavad endas iseõppivaid algoritme ja mis suudavad tuvastada peidetud seoseid ning nende põhjal anda prognoose ettevõtete maksejõuetuks muutumise kohta. Mudeli täpsus on lausa 99,5%!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

STORYBOOK OÜ: Science-based Credit Score – an Internationally Recognised Credit Management Tool at Everyone’s Command!

Inforegister’s Credit Score is now an internationally recognised credit management tool in use in a number of foreign credit insurance groups. The Credit Score was developed in co-operation of data scientists from Softwade Development and Applications Competence Center and the University of Tartu. We used machine-learning methods in developing the model, including unsupervised learning algorithms that can discover hidden connections and based on these predict whether a company is likely to become insolvent. The model is highly accurate – 99.5%!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *